Samsung Galaxy batterijen

Keerzijde van intensief smartphone gebruik
Tegenwoordig is de smartphone niet meer weg te denken uit ons bestaan. Iedereen is bijna altijd en overal bereikbaar. Dit intensieve smartphone gebruik van vandaag de dag kent ook verschillende keerzijden. Een van die nadelen is een lege batterij.

Samsung Galaxy
Ook de Samsung gebruikers kennen dit probleem. Een populair type van de Samsung is de Samsung Galaxy S, die weer in ongeveer tien verschillende modellen verkrijgbaar is: o.a. Samsung Galaxy S3/S4/S5 (Mini), Samsung Galaxy S2 (Plus) en Samsung Galaxy S Advance. Elke Samsung Galaxy beschikt over een eigen type batterij.

Voordelen van Samsung Galaxy batterijen
Eén van de voordelen van de Samsung Galaxy batterij is dat deze uit de smartphone kan worden gehaald, in tegenstelling tot de batterij van bijvoorbeeld de iPhone. Doordat je gemakkelijk en zonder gereedschap de batterij van de Samsung uit de telefoon kunt halen, kan je de batterij eenvoudig verwisselen. Een handige toepassing hiervan is dat je meerdere batterijen kunt gebruiken voor één Samsung Galaxy. Hierdoor ben je voor een opgeladen telefoon niet meer alleen afhankelijk van een oplader en een stopcontact. Een extra batterij gebruiken kan handig zijn voor op reis en op vakantie. De batterijen nemen door het kleine formaat niet veel ruimte in en zijn dus heel makkelijk mee te nemen.

Belangrijke punten bij gebruik reservebatterij
Een kenmerk van iedere smartphone batterij is dat de kwaliteit van de batterij over de tijd afneemt. Deze achteruitgang is onder andere afhankelijk van het smartphonegebruik. Wanneer je merkt dat de batterij van jouw telefoon minder goed werkt, zou het goed mogelijk kunnen zijn dat deze aan vervanging toe is. Het voordeel van de Samsung Galaxy is dat deze batterijen makkelijk te vervangen zijn en je niet meteen een hele nieuwe telefoon hoeft aan te schaffen. Een extra batterij zorgt er dus ook voor dat jouw Samsung veel langer mee gaat!

Andere mogelijkheden om op te laden
Naast het gebruiken van een reservebatterij, zijn er ook diverse andere mogelijkheden om te zorgen dat jouw Samsung Galaxy opgeladen blijft. Een aantal opties zijn:
– Een batterijoplader voor de Samsung Galaxy S5 batterijen: Dit is een externe batterijlader die de extra/reserve batterij door middel van een USB-connectie oplaadt.
– Een powerbank: Dit is een meer algemene optie, niet specifiek voor de Samsung smartphones. Een powerbank is ook een externe oplader, geschikt voor diverse smartphones, tablets, etc.
– Een autolader: Er zijn ook diverse autoladers, waarmee je een apparaat in de auto kunt opladen.

Andere Samsung Galaxy accessoires
Naast een reservebatterij zijn er oneindig veel accessoires waarmee je het meeste uit de Samsung Galaxy kunt halen. Tech66 heeft veel verschillende accessoires. Sommige geschikt voor meerdere smartphones, sommige specifiek voor de Samsung Galaxy. Zo zijn er accessoires voor in de auto, zoals een anti-slip houder en een go smart clip. Er zijn diverse producten die de smartphone beschermen: screenprotectors en hoesjes. En sommige accessoires vergroten het plezier of gemak: een stylus pen, een lens voor de camera en verschillende oordopjes en koptelefoons.